ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BLV. BLU, STACIONI FUNDIT I LINJES QENDER - KAMEZ
1030 - Tiranë

phone_iphone

0696033339

mail_outline

info@next-tv.al

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3