ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SULEJMAN DELVINA, NR. 4, PRANE SHESHIT WILSON
1000 - Tiranë

phone_iphone

0694050110

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Me një experiencë shumëvjeçare në fushën e kancelarisë, e njohur në tregun shqiptar si distributor i artikujve për zyra dhe shkolla, të markave më të njohura italiane dhe evropiane: Tonera origjinalë dhe kompatibël për të gjitha llojet e printerave, fotokopjeve dhe faxeve; Printera, monitorë, fax-e dhe aksesorë kompjuterash. Distributor ekskluziv i markës “Pilot dhe Milan” në Shqipëri.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3