ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KOLE HEQIMI, LGJ. SKENDERBEG, K. I
4000 - Shkodër

phone_iphone

0692045558

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3