ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

KALLMET
4500 - Lezhë

phone_iphone

0683071208

mail_outline

zefmarku1960@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3