ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ELBASAN - METALURGJI, KM. 3
3000 - Elbasan

phone_iphone

0692055858

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3