ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682098246

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Platforma Karta Extra është e krijuar për menaxhimin e përfitimeve bazuar në lëvizjen konsumatore, nëpërmjet bashkëveprimit të konsumatorit: nga blerja e thjeshtë në biznes deri tek veprimet online. Ofron asistencë profesionale për menaxhimin operacional të marrëdhënies konsumator/ biznes dhe zhvillimin e një programi efikas besnikërie. Ne ofrojmë një teknologji të sigurtë dhe të avancuar - (PCI-DSS të çertifikuar), që vazhdimisht evoluon dhe është i lehtë për t’u përshtatur për çdo program.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 09:00-17:00
  • Martё 09:00-17:00
  • Mёrkurrё 09:00-17:00
  • Enjte 09:00-17:00
  • Premte 09:00-17:00
  • Shtunё 08:30-13:30
  • Dielё Mbyllur
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3