ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E DIBRES, KOMPLEKSI HALILI
1000 - Tiranë

phone_iphone

042363664

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Një ndër klinikat e para private në fushën e stomatologjisë. Harmoni e plotë midis eksperiencës shumë vjecare dhe aplikimit të trajtimeve bashkëkohore për të siguruar cilësi maksimale.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3