ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA , KULLA 1 , AP 2/2 , PRANE KRYQEZIMIT VASIL SHANTO
1000 - Tiranë

phone_iphone

0696021738

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Klinika Dentare “Toti & Gurakuqi” është e para klinikë dentare private e liçensuar në Shqipëri që prej vitit 1992 nga themeluesi i saj Prof.Dr. Foto Toti. Vit pas viti klinika u rrit dhe u modernizua për të ardhur në ditët e sotme akoma më e plotësuar si në staf, ashtu edhe në shërbime. Numri i pacienteve të trajtuar pranë këtij institucioni shëndetësor është me mijëra dhe i kalon kufijtë e Shqipërisë. Të kesh një buzëqeshje rrezatuese me dhëmbe të shëndetshëm dhe të bukur, është një investim për të ardhmen tuaj.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 09:00-18:00
  • Martё 09:00-18:00
  • Mёrkurrё 09:00-18:00
  • Enjte 09:00-18:00
  • Premte 09:00-18:00
  • Shtunё 09:00-18:00
  • Dielё 09:00-18:00
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3