ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA 5 MAJI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692100727

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Klinika Dentare Shamer Dent ju shërben në kirurgji orale, implantologji, me implante cilësore gjermane, në ortopedi, faseta emaxi, kurora zirkoni, kurora metal porcelan, proteza elastike parciale dhe totale të gjitha të punuara nga mjek me përvojë 32 vjecare dhe laborator shumë cilësore. Mbushja e dhëmbeve bëhet me aparatura bashkëkohore duke bërë extripimin dhe përfundimin me kompozitë gjermane dhe estetikë të larte.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3