ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 2 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA JUSUF VRIONI, ND. 1, H.3, AP.1, PRANE SHKOLLES VASIL SHANTO, 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672057461

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Klinika dentare “Manjani Dental” ofron shërbime komplekse të dhëmbëve dhe trajtimin e sëmundjeve orale nëpërmjet një shërbimi të specializuar dhe profesional të nivelit të lartë. Pacienti merr të gjitha shërbimet e nevojshme në të gjitha specialitetet, në të njëjtin vend nga një staf profesional. Shërbimet klinike përfshijnë: stomatologji të përgjithshme, trajtim endodontik, protetikë, ortodontci, estetikë, pedodontikë, kirurgji orale dhe implantologji.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3