ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA STUDENTI
4000 - Shkodër

phone_iphone

0682099172

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3