ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

NDERTESA PRANE KANTIERIT TE PRODHIMIT TE MATERIALEVE INERTE
3500 - Peqin

phone_iphone

0682066180

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3