ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA EDITH DURHAM, LGJ. NDOC MAZI
4000 - Shkodër

phone_iphone

0682068999

mail_outline

franchila54@yahoo.it

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3