ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MYRTEZA TOPI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0693584079

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kopshti BUCKO ofron sherbimin e kujdestarise per femijet nga mosha 6 muajsh deri ne 6 vjec. Aktiviteti ditor realizohet ne nje ambjent te shendetshem, miqesor e te sigurt per rritjen dhe edukimin e femijeve. Ushqim i fresket dhe cilesor, bazuar mbi nje menu te larmishme me karakter stinor. Personel i kualifikuar me arsimin perkates. Veprimtaria mesimore - edukative e institucionit bazohet mbi kurrikulat zyrtare te miratura nga MASH. Nje nga godinat me bashkohore ne Shqiperi, ndertuar sipas nje projekti te miredetajuar enkas per femijet.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3