ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ENDRI KEKO
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682066120

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
“Princi i Lumtur“ është një dhuratë nga një nënë, për nënat. I themeluar në Tiranë, në vitin 2007, kopshti nis aktivitetin me një qëllim: të sjellë diçka të re në mënyrën shqiptare të edukimit të fëmijëve. Çdokush do më të mirën për fëmijën e vet. “Princi i Lumtur“ jua siguron këtë nëpërmjet stafit të kualifikuar, kurrikualve të përzgjedhura dhe argëtimeve pa fund! “Jetoje jetën si të ishte përrallë“ është motoja jonë!
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3