ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MYRTEZA TOPI, BANESA 36
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692475720

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kopshti "BUCKO" ofron sherbimin e kujdestarise per femijet nga mosha 6 muajsh deri ne 6 vjec. Ne nje ambjent te shendetshem, miqesor e te sigurt per rritjen dhe edukimin e femijeve, Ushqim i fresket dhe cilesor, bazuar mbi nje menu te larmishme me karakter stinor. Personel i kualifikuar me arsimin perkates. Veprimtaria mesimore-edukative e institucionit bazohet mbi kurrikulat zyrtare te miratura nga MASH.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3