ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA LEF SALLATI, LGJ. 28 NENTORI, P. UNION PROGRES, K. II
9400 - Vlorë

phone_iphone

0694262930

mail_outline

sfidantet@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3