ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA HAJDAR DUSHI, LGJ. 5
2000 - Durrës

phone_iphone

0698574106

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Çdo moment i ditës përmban një skemë të thjeshtë komunikimi. Përgjatë 24 orësh, ne realizojmë qindra mijëra si këto skema të vogla me rëndësi të madhe. Komunikimi na shoqëron kudo. Gjuhët e huaja janë primare. Mësimi dhe praktikimi i tyre janë të rëndësishme për këdo. Prandaj ne ju vijmë në ndihmë. Ne jemi Qendra e Gjuhëve të Huaja “Wisdom”, një komunitet me përvojë që prej vitit 2002 në mësimdhënie cilësore dhe mësimnxënie efektive.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3