ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III, 5
1000 - Tiranë

phone_iphone

042273112

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Uni Pro Academy ju ofron kurse e-learning. Falë bashkëpunimit me Unione Professionisti në Itali, studentët që frekuentojnë kurset tona, në fund të çdo kursi do të marrin dy çertifikata studimi (Italiane dhe Shqiptare). Trup Pedogogësh të kualifikuar dhe të çertifikuar për ti garantuar përdoruesit një trajnim të kohës, në përputhje me evoluimin e shpejtë të tregut të punës.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3