ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kompani pastrimi me eksperiencë të gjatë në Greqi dhe prej shumë vitesh edhe në Shqipëri me një staf të specializuar ju ofron shërbime të ndryshme në fushën e pastërtisë ku ne operojmë me: Pastrime Ambjentesh të ndryshme si Hotele, Ambasada, Rezidenca, Shkolla, Kopshte, Vila, Apartamente, Shtëpi pushimi, Zyra, Lokale, Pastrim dhe Dizifektim. Divane, dyshekë, karrige të të gjitha llojeve cope dhe lëkure.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3