ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE-DURRES KM 5, PRANE GODINES MESHKURTI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0697090221

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Balkan Laundry ofron shërbimin e dhënies me qera të biankerisë që përfshin, carcafe, kllëf jastiku, peshqira dhe të gjitha materialeve të tjera për hotele, si edhe mbulesa tavoline, suprina edhe peceta për pjesën e restoranteve ku ju nuk paguani për cmimin e qerasë, por vetëm për larjen.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3