ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

SHESHI NENE TEREZA, BRENDA TEK UNIVERSITETI POLITEKNIK
1000 - Tiranë

phone_iphone

682038180

mail_outline

eduartiu@hotmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3