ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BLV. ZOGU I, PRANE VODAFONE SHOP TRENI
1000 - Tiranë

phone_iphone

042222645

mail_outline

[email protected]

Libri në adresën tuaj PA KOSTO SHTESË

Përshkrimi:

LIBRARI ART'S do të jetë hapur në oraret e lejuara të lëvizjes 07:00-10:00 & 16:00-17:30 dhe online në Fb & Instagram. Porosia juaj vjen brenda 24 orëve. Transporti FALAS & blerja në librin e dytë ka 10% zbritje!

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3