ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TIRANA, LGJ. 14, ISH AGRO-EKSPORTI
8500 - Kukës

phone_iphone

0692080889

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3