ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA DRITAN HOXHA, ND. 8, H. 4
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692052161

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shoqëria tregtare Albflower®, me administrator Z.Sokol TASHI, është një shoqëri nga të parët importuese në Shqipëri për lulet e prera për buqeta, bimët dekorative në vazo për ambjentet e brendeshme si dhe ato të jashtmet prej 15 vjetësh nga firmat prodhuese dhe shpërndarëse Hollandeze. Albflower® disponon disa njësi tregëtimi në Tiranë. Ajo garanton plotësimin e kërkesave të tregut, ofron asistencë teknike, projekte për arredim të ambjenteve të brendshme dhe gjelbërim të ambienteve të jashtme.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3