ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

ROGOZHINE, ISH FABRIKA E PAMBUKUT
2503 - Rrogozhinë

phone_iphone

0682073497

mail_outline

[email protected]

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3