ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682057073

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
iMedia është një kompani dixhitale e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke filluar nga krijimi i faqeve të internetit, mirëmbajtjen e deri në fushata të gjera marketingu online, siç janë: -Facebook Advertising -Google Advertising -E-mail Marketing -Search Engine Optimization -SMS Marketing
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3