ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 13, 1
1032 - Vorë

phone_iphone

06704057055

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Muca shpk ushtron aktivitetin e saj që prej shkurtit te vitit 1994. Objekti i veprimtarisë është fokusuar në Import, eksport, prodhim, përpunim dhe tregtim me shumice dhe pakicë të artikujve të ndryshem të drurit dhe metalike dhe nënprodukteve të tyre, të mobilerisë, të pajisjeve të zyrave dhe të pajisjeve të ndryshme të spitaleve dhe institucioneve të tjera publike etj. Në fushën e ndërtimit, me ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksione. Këto marredhenie kanë bërë që shoqëria Muca shpk të njihet në treg si një firmë e konsoliduar dhe me shumë pervojë.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3