ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 2 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 13, 1
1032 - Vorë

phone_iphone

06704057055

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Muca Shpk eshte nje kompani me kapital 100 % shqiptar, e cila operon ne treg qe prej vitit 2000.Objekti i veprimtarise eshte fokusuar ne import,eksport,prodhim dhe tregetim te artikujve te mobilerise ,paisjeve te zyrave, te artikujve te ndryshem te drurit dhe metalike, pajisjeve te ndyshme te spitaleve dhe institucioneve te tjera pubike, materialeve te ndertimit, veglave te punes, paisjeve elektrike,hidraulike etj. Muca shpk ka krijuar kështu një pozicion të mirë në treg si një firmë e konsoliduar dhe me shumë përvojë.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3