ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 3 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA DIBRES, ND. 110, H7
1000 - Tiranë

phone_iphone

042382210

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Një qendër e nivelit bashkëkohor, në zemrën e Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë, e kompletuar me personel mjekësor të përzgjedhur, Akademikë, Profesorë dhe mjekë të njohur dhe e pajisur me aparate të teknologjisë së fundit, ka si objektiv dhe mund të ndryshojë konceptin tuaj mbi shëndetin. Në një ambient njerëzor, të ngrohtë dhe miqësor, mund të ndjeheni të sigurt dhe të qetë, sepse kujdesi për shëndetin tuaj ndodhet në duar të afta.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3