ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ABDYL FRASHERI, NDERTESA 11, HYRJA 5, APT 3
1000 - Tiranë

phone_iphone

0699608440

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
“Venus Center” qëndra e 1-rë e aplikimit të Laserit & Dermatologjisë Kozmetike të Avancuar prej vitit 2001. Është e dedikuar t'ju ofrojë trajtimet më të fundit duke ecur në një hap me kolegët nëpër botë, duke marrë informacionet më të fundit për t'ua ofruar pacientëve tanë. Gjatë këtyre viteve janë trajtuar një numër i konsiderueshëm pacientësh të cilët kanë marrë zgjidhjen e problemeve të tyre. Tek ne do të gjeni aplikimin e teknikave të avancuara nga ekspertë si dhe përdorimin e produkteve të aprovuara dhe çertifikuara të cilat ofrohen për rezultatin dhe sigurinë tuaj. Ne jemi të dedikuar të zgjidhim problemin tuaj duke ju ofruar vizita mjekësore, diagnostikim dhe trajtime profesionale nga ekspertë në fushën e dermatologjisë, kozmetikës & laserit. Ne punojmë me Kompanitë më të mira në Industrinë e Dermatologjisë Kozmetike duke u kujdesur për cilësinë më të mirë, me aparatet me teknologji më të re dhe të çertifikuara për të ruajtur shëndetin tuaj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3