ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA BARRIKADAVE, NR. 60, MBRAPA MATERNITETIT MBRETERESHA GERALDINE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692091843

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Tregtojmë materiale elektrike industriale. Mbulojmë një fushë të gjerë me materiale që përdoren në industri dhe jo vetëm. Duke filluar tek inverterat dhe panelet komanduese. Bëjmë porosi për pjesë të vecanta që vijnë brenda 3-4 ditëve. Punojmë me firma të ndryshme turke nga të cilat kemi pike distributor të Tense, Federal, Jelpc, cet-san, etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3