ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 3 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA MONUN, ND. 4, H. 1, 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672086403

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Sali Elektrik shpk operon në tregun shqiptar prej 20 vitesh, me një total prej tre magazinash në Tiranë, Fier dhe Vlorë, si dhe një rrjet të gjerë përfaqësuesish në të gjithë Shqipërinë. Hapësirat e mëdha të Show-room-it, gama e gjerë e produkteve. Teknikë e specialistë veçanërisht të vëmendshëm ndaj nevojave të konsumatorëve, të përditësuar vazhdimisht me të rejat më të fundit që industria ofron në këtë fushë, përbëjnë pikat e forta të Sali Elektrik. Degët tona janë ndërtuar në mënyrë që të ofrojnë një gamë sa më të gjërë artikujsh duke u kursyer kështu kohën të gjithë atyre që zgjedhin Sali Elektrik. Me çmimet më konkurente në treg si dhe me devotshmërinë dhe përkushtimin e vazhdueshëm ndihmojmë veten dhe klientët tanë të rriten çdo ditë.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3