ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA NACIONALE SHKODER - LEZHE, KM. 6
4008 - Shkodër

phone_iphone

0672003600

mail_outline

[email protected]

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3