ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MEDAR SHTYLLA, KOMUNA E PARISIT, KOMPLEKSI KIKA,
1000 - Tiranë

phone_iphone

0694025564

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Koncept Mobilje me një eksperiencë 17 vjeçare në fushën e mobilimit ju ofron zgjidhje për mobilimin e banesave, ambienteve të punës (zyra), lokaleve si dhe institucioneve të ndryshme. Me një gamë të gjëre produktesh importi por dhe prodhime të dizenjuara nga ne me porosi, Koncept Mobilje ju ofron cilësi të lartë të produkteve, standart bashkëkohor dhe vlera estetike. Jemi gjithmonë shumë kërkues ndaj cilësise që ju ofrojmë dhe korrekt me afatet.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3