ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MIHAL GRAMENO, Nr. 24
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682034418

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Dr.Fatos Thanasi-Specialist Obstetër-Gjinekolog. Ekografi, vizita dhe konsulta për çrregullimet e aparatit gjenital femëror. Trajtim të sterilitetit bashkëshortor. Me eksperiencë prej 35 vite.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3