ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA RAHIM GJIKA, LGJ AKSIONI, ND. 44
8300 - Dibër

phone_iphone

0684010837

mail_outline

dyshkakaja@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3