ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KOMUNA E PARISIT, QENDRA E BIZNESIT ALBAN - TIRANA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692021343

phone_iphone

0682768008

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Klinika Europiane e Syve është krijuar në Janar 2009 nga Dr. Kastriot Boriçi, i cili përveç punës aktuale në Stamboll-Turqi, kryen vizita, ndërhyrjet më të komplikuara me lazer dhe operacione me metodat më moderne në Shqipëri. Për herë të parë është vënë në punë Tomografia Spektrale e Syrit dhe kanë filluar operacionet e vështira retinale me 25 G Vitrektomi. Kryhen: Operacionet e Kataraktës (fakoemulsifikacion), Operacionet e Strabizmit (për të gjitha moshat), Operacionet e Glaukomës (me laser apo kirurgjikale), operacionet e kirurgjisë plastike të syve (rëniet e kapakut, protezat dhe masat tumorale), trajtimi i keratokonusit me metodën Cros.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3