ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA FAIK KONICA, ND. 1, H. 1, AP. 3
1000 - Tiranë

Përshkrimi:
DNS - Medikal është një kompani Shqiptaro - Gjermane e fokusuar në shitje, servis dhe mirembajtje të aparaturave mjekësore, kryesisht aparatura të radiologjisë, ECHO, por jo vetëm. Ajo administrohet nga Dr. Durim ÇELA dhe Z. Stefan OLBERT, ndërkohë që departamenti teknik menaxhohet nga Ing. Fredi PANÇI. Të gjithë së bashku jemi të angazhuar për menaxhimin e shitjeve, ndërkohë sektori teknik organizon servis, dhe planifikon procedurat e servisit dhe mirmbajtjes për pajisjet mjekësore. DNS - MEDIKAL mbulon një gamë të gjërë të shërbimeve për aparatura mjekësore.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3