ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHAMET DELIU, PRANE RESTORANT FRESKU
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692978264

mail_outline

erdilarti12@gmail.com

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3