ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 13, 50M SIPER KARBURANT ELDA, RRUGA DYTESORE
1032 - Vorë

phone_iphone

0682017669

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Euro Panel M.F i ka fillimet e saj me prodhimin & përpunimin e llojeve të ndryshme të llamarinave ku si bazë ka prodhimin e ulluqeve, tubave të shkarkimit, panele sandwich & aksesorët e ndryshëm, pra gjithçka që i përket çatisë së objekteve të ndryshme industriale e civile. Vlen të theksohet që kompania sjell një avantazh, sepse punon me masat e kërkuara nga klienti duke evituar firot në dëm të dyja paleve.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3