ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E ELBASANIT
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682059822

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
KOMPANIA BORA LAUNDRY ka krijuar një firmë solide dhe moderne, që prej vitit 2001. Ne mund të garantojmë aftësinë tonë për të ofruar në treg produkte dhe shërbime cilësore për klientët tanë në sektorin e lavanderisë dhe pastrimit profesional të objekteve! Bora Laundry ofron paisje industriale lavanderie: Lavatrice industriale uji, Lavatrice kimike, Tharse industrial Hekur rul, Tavoline hekurosese profesionale. Detergjente profesionale pastrimi Italiane per: Lavanderi, Guzhine, Dysheme dhe cdo lloj siperfaqeje apo papastertie. Mirembajtje dhe asistence teknike ne cdo moment.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3