ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA PAPA GJON PALI II-TE, LGJ BESLIDHJA, ND. 7, K. I
4500 - Lezhë

phone_iphone

0697568151

mail_outline

lekalazri@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3