ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E DIBRES PRANE FAKULTETIT TE MJEKSISE, 479
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Përkthyes i Licencuar. Eksperiencë në përkthim me shkrim në gjuhët: GJERMANIKE -ANGLISHT, Gjermanisht, Holandisht, Danisht, Suedisht, Norvegjisht. LATINE - ITALISHT, Frengjisht, Spanjisht, Portugalisht, Rumanisht, Latinisht. SLLAVE - RUSISHT, Polonisht, Çekisht,Sllovakisht, Sllovenisht, Serbo-Kroatisht, Bullgarisht, Maqedonisht. TË TJERA - GREQISHT, Hungarisht, Turqisht, Gjeorgjianisht, Finlandisht, Lituanisht, Letonisht, Hebraisht, Persisht etj
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3