ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

ZHAM SEKTOR, 1
9000 - Lushnjë

phone_iphone

0672039861

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
I.L.Leonesha shpk është një kompani që merret me ambalazhimin industrial në dru dhe kompesatë. Aktiviteti i saj filloi në vitin 2003. Merret me sistemimin dhe rregullimin e paletave. I.L.Leonesha tregton paleta në tregun vendas dhe gjithashtu eksporton. Kjo kompani merret me certifikimin e ambalazhimit te drurit per transport të tij jashtë kufijeve të Shqipërisë. I.L.Leonesha ka një kontratë me Chep e cila është një ndër kompanitë lider globale për tregtimin e paletave të standardeve bashkëkohore. Kompania CHef nuk shet paleta, ajo është e autorizuar të japë me qera këto paleta në BE.
Detajet:
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3