ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA INXH. GJOVALIN GJADRI, TEK ISH KOMBINATI I DRURIT
4000 - Shkodër

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3