ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BLV. BAJRAM CURRI, PRANE KRYQEZIMIT ME RRUGEN ALI DEMI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682012986

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Moto Tirana Sh.P.K – kompania e pare private ne fushen e motorcikletes dhe marines ne shqiperi. Importuese dhe distributor i nje sere brandeve, sot eshte dhe furnizuesja me e madhe ne treg per motorcikleta, mjete lundruese me dhe pa motor, pjese kembimi si dhe aseksuare qe lidhen me to. Me nje pervoje 25 vjecare ne fushen e motorrit dhe marines, me nje staf dhe sherbim te kualifikuar, mirepret dhe jep asistence profesionale per te gjithe.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3