ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TEODOR KEKO, PALLATET PELIVANI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0697010910

mail_outline

[email protected]

language

fia.al

Përshkrimi:
FIA SHA është nje kompani me eksperiencë shumëvjeçare në ofrimin e produkteve cilësore në fushën e pjesëve të këmbimit për vetura, furgona, kamiona, traktorë etj. Objekti i aktivitetit të kompanisë konsiston në tregtimin me shumicë dhe pakicë duke filluar që nga filtrat e makinave, vajra, apo solucione. Me mbështetjen e partnerëve të njohur në tregun ndërkombëtar, tashmë FIA SHA është kthyer në lider për ofrimin e produkteve. Pikësynimi i kompanisë sonë ka qenë dhe është të ofrojë në treg cilësinë maksimale të produkteve me çmime të përshtateshme për tregun shqiptar.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3