ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 2, NE OBORRIN E SPITALIT SALUS
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672053300

mail_outline

info@medi-tel.eu

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3