ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA HAXHI DALLIU
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Metropol Security ofron shërbime të sigurimit fizik Roje. Instalime të sistemeve Sigurisë Kamerave, Akses kontrollit, Sisteme alarmi, Gps, Survelliance 24 h, Shërbime VIP
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 00:00-00:00
  • Martё 00:00-00:00
  • Mёrkurrё 00:00-00:00
  • Enjte 00:00-00:00
  • Premte 00:00-00:00
  • Shtunё 00:00-00:00
  • Dielё 00:00-00:00
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3